top of page
Caută

Meditații adulți (Job, Work/Life Balance, etc)


Dacă la mate nu eram suficient de bună sau proful era nasol, îmi punea mama meditator. Dacă la job e nasol sau managerul nu are timp de mine, ce (mă) fac? Tu ce (te) faci?

Dacă nu simți că ceea ce faci e suficient de mulțumitor, dacă te simți în impas, daca ai nevoie de ajutor și nu îl primești, poate te-ar ajuta programul meu de dezvoltare profesională și personală de grup.

Vei cunoaște alți oameni din corporații. Vei vedea ce probleme au și ei și vom învăța împreună cum să le rezolvăm.

În acest moment sunt puțini (eu nu cunosc pe nimeni) profesoniști care oferă programe de dezvoltare și personală (psihologie/terapie/coaching) dar și profesională (management, resurse umane, mentoring, sales, nego) integrate și cu experiență proprie de corporate.


De fapt, calitățile mele de top nu sunt doar zona de vânzare ci în zona de oameni dar și asta încă mai învăț în fiecare zi, din trecut, din amintirile care îmi tot apar în minte de la cei cu care am lucrat. Majoritatea oamenilor cu care am interacționat au reprezentat o ”priză” bună reciprocă. Ne-am potențat reciproc cariera, abilitățile, rezultatele și viața. Niște profesioniști. Niște oameni buni și valoroși.


Managerial, am avut parte și de assholes dar și de inspiraționali. Proporție inegală dar a meritat!


Anyways, aș fi vrut să vă spun că pun la bătaie întreaga mea experiență de corporatist, manager, om de vânzare, mentor, coach plus psiholog și organizez un super program de 10 întâlniri de GRUP DE DEZVOLTARE PROFESIONALĂ ȘI PERSONALĂ. Sunt de amândouă pentru că lucrăm într-un grup închis, de fiecare dată cu aceleași persoane, și lucrăm și pe mecanisme de coping, și pe critici, dar și cu competențe, cunoștințe și abilitați din zona soft, formare și transformare echipe, tot ce ține de people și management dar mai ales self - management și stress - management.

Ne jucăm, învățăm împreună, facem și networking pentru că mă aștept ca grupa să se formeze din oameni faini și din medii/companii diferite.


Așa că, dacă vrei să faci ceva mișto pentru tine anul ăsta, hai la workshop.


Mi-ar fi plăcut să îți spun că ofer chestii gratis. Că poți veni la webinarul meu și vei afla X, Y, Z chestii fără de care nu poți trăi. Mi-ar fi plăcut să îți spun ca vin în fața ta cu diverse cârlige care să te ducă tot acolo, respectiv în a-ți lua banii, dar mai pe după cireș, așa. Mi-ar fi plăcut să te aburesc cu un bla-bla de agățat și apoi, după ce ți-am oferit e-book-ul meu gratis sau webinarul de 45 de minute cu zero lei sau altă chichița aparent inofensivă, să îți dezvălui, că, de fapt, tot ce vreau de la tine, e fix ce vrea toată lumea, respectiv să cumperi.

...

De fapt... să mă cumperi!


De fapt, nu, nu mi-ar fi plăcut, pentru că vin dintr-o lume în care vânzările se făceau cu greu și cu multă trudă, cu liste de prospectare, vizitare, ofertare și mult mai puțină contractare. Dintr-o lume în care negocierea nu era de tip bazar ci mai degrabă, depindea de... ”în capul” cui se întâmpla iar fraza cheie era, ”dacă eu... atunci tu...” și nici aia, nu funcționa de fiecare dată. O lume cu respect pentru profesionalism și cuvinte.


Adevărul e că nu există chestii gratis care să nu vină cu costuri. Cred cu adevărat, că lucrurile bune merită efortul. Noi merităm să ne bucurăm de viață iar jobul este o parte importantă a vieții noastre. O parte, nu viața per se!


Așadar, come join me, locurile sunt limitate iar programul începe în 25 martie.

Înscrierile se pot face deja, te rog să îmi dai un mail sau să mă suni pentru info!


Va fi o altfel de experiență.

Nu formală, nu aridă ci f o a r t e experiențială.

Locația e centrală și premium, coffee breaks-urile sunt din partea casei și sper să rămânem prieteni și după acest program! :)


Ready, Set, Grow! (M2MI_2023)








749 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page