top of page
Minimalist Staircase

Te ajut
sa reusesti

de ce sa ma alegi

Clienții cu care am lucrat în ultimii ani mi-au spus că sesiunile noastre i-au ajutat să găsească scopul și sensul, să identifice planurile de acțiune care să le aducă ceea ce au nevoie, personal și profesional.  

 

Alianța PsihoCoach - Client, tehnicile și metoda multidisciplinară îi ajută să identifice pașii de urmat și le schimbă perspectiva.  În acest proces le crește stima de sine și încrederea, deoarece se aliniază cele trei planuri:

​”Cine sunt eu?” (mindset), ”Cum sunt?” (personalitate), ”Ce fac?” (comportament)

O poveste care îmi place spune că, atunci când cazi într-o groapă din care nu știi cum să ieși, un Doctor îți va prescrie tratament pentru simptomele care te deranjează, un Mentor îți va spune ce a făcut el în situația ta, un Psiholog te va ajuta să te adaptezi la situație iar un Coach te va ajuta să o rezolvi tu însuți!

Cred că aceasta comparație surprinde excelent rolul unui Coach.

 

În procesul de dezvoltare, ajută mult să vorbești cu cineva care să te înțeleagă și să empatizeze cu tine. Cu atât mai mult, atunci când acea persoană are experiență de viață, de business, dar stăpânește și tehnicile de excepție cu care lucrează Coachingul și Psihologia.

Așadar, te invit să lucrăm împreuna!

metoda mea

Completă și complexă.

Adaptată la tine și nevoia ta

Abordarea mea este 360, cu instrumente de training, management, mentoring, psihologie și coaching în funcție de obiectivele pe care le ai. Totul este personalizat, client cu client. 

Pornim cu o sesiune online în care ne cunoaștem și calibrăm împreună ce ai tu nevoie și cum pot eu să ajut. Această ședință este una de evaluare în care ne dăm seama dacă parteneriatul nostru funcționează și ceea ce eu știu și fac, te ajută. 

Continuam cu una sau mai multe sesiuni, în funcție de obiectivul pe care il ai și nevoile tale actuale.​

Coachingul este despre tine și nevoia ta, iar dorința mea este să reușești.

temele de care ma ocup

Business, Profesional, Personal

Sunt atâtea aspecte cu care pot să te ajut, încât mi-e greu să le cuprind într-o formă structurată dar cuprinzătoare.

Te rog să regăsești mai jos temele centrale ale activității mele; în pagina de Servicii vei găsi detalii despre toate obiectivele pe care putem lucra împreună.

  • Carieră, Performanța pe rol, Pregătire pentru recrutare

  • Consiliere drepturi angajat + negocieri cu angajatorul

  • Dezvoltare competențe Vânzări, Management, Public Speaking

  • Psihologie clinică și Schema Therapy

  • Managementul emoțiilor, comunicare și relaționare

  • Tot ce ține de Life Coaching și Career Coaching

Amalia Cojocaru

Aș fi onorată să mă alegi ca partener pentru dezvoltarea ta. Dacă nu, te încurajez să găsești acel Coach, Terapeut, Consultant, Trainer sau Mentor care se potrivește nevoilor tale. Începe călătoria ta de creștere!  

Ready, Set, Grow!

bottom of page